Talán sok embernek feltünt, s a beszélgetésekből erre következtetek, hogy a falu végén egyre több építési törmelékkel, és földdel töltik fel a területet.

Fontosnak tartom, hogy tudjunk az alábbi dolgokról:

- A szőlők felőli domboldalról lefutó víz megáll az úton, hiszen nem tud lefolyni a megemelt útpadka miatt. Télen akár rá is fagyhat, ezért veszélyes a közlekedésre

- Az esőzések hatására a faluból lefutó víz eddig ezen a területen akadálytalanul tovább tudott jutni, most ez a "töltés" vissza fogja duzzasztani a patakot a falu felé, ezáltal több ház is veszélybe kerülhet, amely akár jelentős károkhoz vezethet.

Tudom, hogy magánterület, de remélem olyan biztosítással rendelkezik a tulajdonos, amellyel ezeket a problémákat orvosolni tudja, amennyiben ilyen megkeresést kap.

Vajon az Önkormányzat nem tud tenni ez ellen valamit?

A bejegyzés trackback címe:

https://tardona.blog.hu/api/trackback/id/tr212399423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása