Lanor 2012.05.19. 10:26

Hírek 2012. május

Falugyűlés!

2012. 05. 21. 17 óra, Kulturház, Kossuth út.

Témák: Faluszépítés, kommunális adó, felújítási munkálatok.

Egy kis számolás a kommunális adóhoz.

Éves díj: 17200,- Ft, Havi díj: 1430,- Ft (12 hónap), Heti díj: 331,- Ft (52 hét).

Szerintem ki lehet bírni, főleg, ha a dohányzásra gondolunk. 1 heti szállítás, nincs egy doboz cigaretta ára. Bár tényleg jobb lenne, ha a szerint fizetnénk, hogy ki mennyit szállíttat el, (nálunk havi 1X ürítődik a kuka), de erről csak mi tehetünk, és azért sok helyen hetente kinn van a teli kuka. Ezt az áldozatot egymásért hozzuk!

Egyéb hírek: 

Megkaptuk az önkormányzati körlevelet, sok szép igérettel.

- Hunyadi, Aradi út felújítása! Ha a munkálatok elkezdődnek, változni fog a volánbusz útvonala, figyeljünk rá!

- Kulturális központ létrehozása! Nagyon örülök, neki, remélem nem csak az Önkormányzat által lesz használható, hanem külső szervezők is hozhatnak ide kiállításokat. Ehhez kapcsolódóan, jó lenne egy kiadható klubszoba, ahol 8-10 fős összejöveteleket lehetne szervezni, mert hát ilyen sincs a faluban, és ahogy észrevettem, szükség lenne rá, amellett kevés költségből kialakítható, pl. a régi polgármesteri szobából.:)

- Saját megjegyzés: Nagyon várom, hogy nyárra milyen tervei vannak az önkormányzatnak, milyen nyári rendezvények, melyekkel fel lehetne lendíteni a turizmust! Sajnos nem mindenkit érdekel a foci!
Remélem rendeződik a Jókai ház nyitva tartása is, hiszen elég nehézkesen lehet megtekinteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tardona.blog.hu/api/trackback/id/tr404525497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása