Talán lehet azt mondani, hogy mindegyikük művészetének lehet a mottója:

 
"Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni."   - Napoleon Hill

 

"A művészet az emberi önvaló tökéletességének visszatükröződése. Benne megtalálható minden vágy végső célja, és ez az, ami visszacseng: a tökéletesség időtlen harmóniája." (ismeretlen szerző)

Vannak közöttünk olyan emberek, akiknek a munkájára, vagy inkább a hobbi-jára méltán büszkék lehetünk. Nem is tudjuk, hogy amikor éppen az utcán találkozunk velük nem e egy újabb munkájukon gondolkodnak, vagy éppen egy újabb kép születik meg az elméjükben. 
 
Pár ember, aki előtt még sok ajtó kinyílhat...  És a lista nem teljes!!! Folyamatosan bővül, aminek nagyon örülök! :)
 
Fotóművészet:
Kakszi István,
Gyenes Emese www.ctif.hu/fotok.php?id=75
Gór Mihály
 
Festőművészet:
Vizinczei Csilla,
Gór Mihály, www.youtube.com/watch
Pál Lilla
 
Költők, írók: www.poet.hu
Gór Mihály,
Pál-Kutas Orsolya
 
Kézművesség:
Szelekovszky Sándor,
Górné Krisztina
 


 "Gondolt már rá valaki, hogy hogyan lettek a költők, hogy vajon miért akart egy ember verset vagy éppen könyvet írni? Valaki azért mert megnyugtatja, valaki azért mert így tudja kifejezni magát a legtisztábban, van aki azért mert erre vágyott és valaki azért mert szeretne alkotni valamit a világnak, az embereknek amivel tudnak azonosulni, amitől nem érzik egyedül magukat, ami erőt ad nekik, és ami biztatja őket, hogy minden jóra fordul egyszer? 
... Hogy mi a legfontosabb? Nem magában a műben, hanem az érzésben amit kiváltott benne van minden, ami a szavakban elveszett?" Sz. Krisztina

Remélem hamarosan létrejön egy közös kiállítás! Gratulálok a munkájukhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://tardona.blog.hu/api/trackback/id/tr554468188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása